top of page

Tack Jesus för Du utvalt mig

Pappa Gud jag brottas ibland med många negativa tankar men jag vet att Du är en god Far. Tack för att Du utvalt mig även om jag inte alltid känner mig utvald och älskad. Hjälp mig komma ihåg sanningen att jag är utvald och älskad. Tack Jesus för att Du dog för mig så att jag kan gå fri.


Hjälp oss hålla fokus på Dig Gud även när vi ser mycket elände. Hjälp oss fokusera på Ditt hopp och Din sanning!!


Tack Jesus för att Du en dag kommer åter. Tack för att jag kan sätta hoppet till Dig och styrka mig och rensa mina negativa tankar.


Men vi måste alltid tacka Gud för er bröder, Herrens älskade, eftersom Gud från begynnelsen har utvalt er till frälsning genom att ni helgas av Anden och tror på sanningen. Till detta har Gud kallat er genom vårt evangelium, för att ni ska vinna vår Herre Jesu Kristi härlighet. Stå därför fasta och håll er till den undervisning ni har fått, muntligt eller genom brev . Och må vår Herre Jesus Kristus själv och Gud vår Far, som har älskat oss och gett oss evig tröst och gott hopp i sin nåd, uppmuntra era hjärtan och styrka er till allt gott i gärning och ord.

Andra Tessalonikerbrevet 2:1‭-‬17 SFB15Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page