top of page

Tack Jesus!!!


Tack Jesus för att Du har dött för mig så att jag kan leva i frihet och visshet om att komma till Himlen. Tack för att Du är min vän. Tack för att Du är min Kung. Tack för att Du bjudit in mig i Ditt Rike och adopterat mig som Din son. Tack att jag fått förtroendet att vara ambassadör för Ditt Rike och att Du gett mig befogenheter över onda andar och att bota sjuka.

Tack för att du är Helig och att jag i min identitet i Dig är helig.


Jag vet att jag ibland inte lever i tacksamhet utan låter funderingar och bekymmer ta över i mina tankar. Förlåt Jesus. Du har vunnit segern på korset hjälp mig att leva utifrån Din seger. Tack Jesus för att älskar mig även när jag gör saker och tänker tankar som inte är enligt Din vilja och sanning. Tankar som inte ger hopp är inte från Dig Gud. Jesus hjälp mig att ha fokus på Dig, mitt hopp i Dig. Hjälp mig att leva i tacksamhet, för vad Du, andra och jag gjort för mig och andra.


Tack för att vi har bibeln.


Men vi måste alltid tacka Gud för er bröder, Herrens älskade, eftersom Gud från begynnelsen har utvalt er till frälsning genom att ni helgas av Anden och tror på sanningen. Till detta har Gud kallat er genom vårt evangelium, för att ni ska vinna vår Herre Jesu Kristi härlighet. Stå därför fasta och håll er till den undervisning ni har fått, muntligt eller genom brev . Och må vår Herre Jesus Kristus själv och Gud vår Far, som har älskat oss och gett oss evig tröst och gott hopp i sin nåd, uppmuntra era hjärtan och styrka er till allt gott i gärning och ord.

Andra Tessalonikerbrevet 2:13‭-‬17 SFB15


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page