top of page

En Kung är född!

Firandet av Jesu födelse som ett barn är en familjehögtid. Det är en inbjudan till dig och mig att bli född som barn i Guds familj. Jag har valt att göra Jesus till Herre i mitt liv, till mitt hjärtas Kung och sång. Jag låter Fridens Kung sprida glädje och hopp till mig och andra, genom att bli född på nytt i Hans namn, Jesus Kristus. Jesus har vunnit segern över döden på korset för att vi ska få evigt liv med honom i glädje och frid.


För mig handlar ett liv med Jesus att vila i att jag är skapad av Gud i Guds avbild, och älskad av honom. Att välja att tro att jag är skapad av en god Gud som älskar mig, även i stunder när jag känner mig ledsen och besviken. Att ta emot förlåtelse för att Han har förlåtit mig. Att förlåta andra för att jag är förlåten. Att göra saker i Hans kraft inte min egen. Att tacka Gud för att Han älskar mig, och stanna upp och låta mig ta emot Hans kärlek. Jag är älskad, och skapad för att älska och ära Honom, men också för att älska och ära mina medmänniskor.


Jag vet att jag ur ett mänskligt perspektiv har många fel och brister. Men i Gud, Jesus Kristus, har jag min sanna identitet. I Honom och genom Jesus seger försvinner mina fel och brister, och jag kan leva ett evigt liv som Guds barn.


Tack Jesus!

Hosianna!

En Kung är född!

Hosianna!


Guds Frid!

Henrik
Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page